Zengiba

2 Kw 6000x2300 mm Boru Profil Lazer Kesim Makinası

6000x2300mm Boru Profil Lazer Kesim Makinası

Makine çerçevesini kaynaklamak için kalın çelik boru kullanma → Tavlama işlemi → Kaba işleme → Titreşimli Gerilim Giderme → Hassas işleme yatağın deformasyonunu önlemek ve makineyi darbelere dayanıklı hale getirmek için gerekli işlemler

 Japonya Yaskawa Drives tarafından desteklenen AC Servo motorları kullanır. Yaskawa Servo dünyaca ünlü bir markadır. Ayarlama süresinden, yüksek hızlı yanıt özelliklerine, düşük hız özelliklerine ve ayrıca ayar yazılımının işlevine kadar birçok yönden üstündür. Her şeye değer, Yaskawa servo aşırı çalışma ortamına uyum sağlayabilir. Soğutma sistemi: Optik sistem, optik yol önizleme ve odak gösterge işlevleri, daha güzel görünüm ve daha rahat çalışma ile tamamen kapalı bir yapıya sahiptir; Makine, makinenin uzun süreli çalışması için güvenilir bir garanti sağlayan son derece düşük çalışma gürültüsü ve yüksek sıcaklık düzenleme doğruluğu ile en son harici su soğutma sistemi ile donatılmıştır

Akıllı teşhis, çok kanallı işlem, üç seviyeli perforasyon, lazer enerjisi kontrolü, uyarlanabilir kenar bulma, otomatik olarak köşe hızlanma ve yavaşlama, hızlı kesme, mekanik hassas kompanzasyon gibi özelliklere sahip Cypcut kontrol sistemi、

Kesme işlemi daha kararlı ve verimlidir:

Yeni Optik Çözüm、Kapalı döngü otomatik odaklama 2、Daha kolay bakım ve daha düşük bakım maliyeti: ayna grubu çekmece tasarım yapısı, tak ve çalıştır, sorunu çözmek için 5 dakika. Kesme kafasının çarpışma önleyici tasarımı, onarım veya satış sonrası için fabrikaya dönmeye gerek yoktur, müşteriler kendi başlarına değiştirebilirler.

2. Daha akıllı ve daha güvenli kullanın:Yerleşik çoklu sensör setleri, gerçek zamanlı kapalı döngü akıllı izleme, sorunların hızlı teşhisi ve erken uyarı. Kesme lazer kafası, orta güçlü büyük platform kesme uygulamalarında büyük avantajlara sahiptir

3. 2 lazer kafası, tozla kirlenmiş optik parçalardan kaçınan tamamen kapalıdır

4. 2. Lazer kafası, delme verimliliğini artıran ithal motor sürücüsünü benimsemeye odaklanan iki noktalı merkezleme ayarını yapar–fiber lazer jeneratörü   FScut kontrol sistemi raytools kesme kafası Otomatik Odaklama:     -delta Servo motor ve sürücü –  -Konum sistemi: Kırmızı nokta göstergesi -Tayvan NSK Rulman -Tayvan PMI vidalı mil -Tayvan sarmal dişlileri ve kremayerleri -Taiwan Hiwin kare kılavuz rayı -Hanlı Endüstriyel soğutma grubu -Heavy duty -AĞIR HİZMET -kaynaklı yatak, dökme alüminyum kiriş.

6000x2300 mm Boru Profil Lazer Kesim Makinası

#İşlevDeğer
1KONTROLF SİSTEMİFscut 3000SChina (Gelişmiş profesyonel versiyon – Daha doğru kontrol, daha hızlı yanıt, daha güçlü işlev ve daha kararlı performans)
2KESME YAZILIMIFscut TubePro 3D Cutting(Gelişmiş Profesyonel Sürüm, Daha güçlü işlev, daha rahat çalışma)
3NESTING YAZILIMI TubesT 3DChina-China (Profesyonel high-end versiyonu, daha yüksek verimlilik, daha fazla fonksiyon, kullanımı daha kolay, daha akıllı yerleştirme daha fazla malzeme tasarrufuna yardımcı olun)
4LAZER KAYNAĞIRaycus/GW/MAX China
5LAZER KAFASIBOUCHU BLT421 Autofocus Switzeland (Gelişmiş Model, daha kararlı, daha hızlı ve daha iyi kesim kalitesi)
6CHUCKSBoth Automatic Large 220 mm Pneumatic Chucks (Özel Patentli Ayna – Toplam Seyahat, Kendinden merkezleme, Daha hızlı, daha güçlü aynalama gücü, daha kararlı, akıllı, daha yüksek hassasiyet, tüplere zarar vermez)
7SU SOĞUTUCUS.A —Hanli china
8SERVO MOTORYaskawax5 Japan 2.1 Kw 2 Kw 0.75 Kw
9 REDÜKTÖR Nougarde Germany Motoreducer Fransa
10 KILAVUZ RAY YYC (Real taiwan original)
11 RAF VE DİŞLİ HİWİN Taiwan (Real taiwan original)
12 ELEKTRİK PARÇALARIABB
13PNÖMATİK PARÇALARAventics
14MAKİNE YATAĞI Heavy Duty Strong Machine Body Bed heat treatment, automatic welding robot welding, large gantry milling machine cutting, plastic coating.
15 TÜP DESTEK CİHAZI Large Pneumatic Following Support & Lifter (Kesim sırasında kararlı ve etkili boru desteği, yüksek hassasiyetli kesim olduğundan emin olun)
16 YÜKLEME Profesyonel Boşaltma Platformu
17 DUMAN TEMİZLEME SİSTEMİ Duman ve Toz Emici Çin
18 TÜP ÇEŞİTLERİ Yuvarlak boru, kare boru, dikdörtgen boru, eliptik boru, Köşebent çelik, kanal çeliği, altıgen boru, L çelik, C kiriş çeliği, özel şekilli boru vb.
19 LASER SOURCE MAX/Raycus/GW3000 W
20 CHUCK DIAMETER(mm)230 Max.230mm diameters round tubes etc. Max.230mm*230mm square tubes. Max.230mm diagonal rectangular tubes etc.
Max. Rotation (r/min)-120
Ağirlik Katlanabi̇li̇r (kg) 1300
X Travel(mm) 6500
X Travelling Max. Speed(m/min) 130
21 Y Travel(mm) 500
Y Travelling Max. Speed(m/min)130
Z Travel(mm) 350
Z Travelling Max. Speed(m/min) 60
22Boru Uzunluğu (mm) 7000
23Konumlandırma Doğruluğu±0,03 / 1000mm
23Konumlandırma Doğruluğu±0,015mm
23Tekrarlama İvme1,3G
23Gerilim 380V / 50Hz ± %10
23Yardımcı Gaz Compressed Air, Oxygen, Nitrogen

Teknik Bilgiler

2.Daha Yüksek Performans ve daha kolay kullanım
3.Çok yüksek pazar payı, mükemmel müşteri itibarı.
4.Kablosuz kontrol kolu desteği.
5.Dokunmatik ekran işlemleri desteği

1.3D Boru ve Profil Kesme Yazılımı Fscut TubePro
2.Çeşitli tüp türleri.
3.Daha güçlü fonksiyonlar, özellikle köşe kesme, commonedge, C, L, kiriş kesme vb.
4.Daha hızlı ve daha hassas kesim Dosyaları dışa aktardıktan hemen sonra kesim.